Home > Failed To > Wbinfo G Error Looking Up Domain Groups

Wbinfo G Error Looking Up Domain Groups

Contents

What did not happen? Subscribe to our monthly newsletter for tech news and trends Membership How it Works Gigs Live Careers Plans and Pricing For Business Become an Expert Resource Center About Us Who We aleida Linux - Networking 2 08-18-2005 09:49 AM how to creat the users in NIS domain? They hope these examples will help you to get a better understanding of the Linux system and that you feel encouraged to try out things on your own. navigate here

Join and Comment By clicking you are agreeing to Experts Exchange's Terms of Use. I set this up in Ubuntu in about 10 minutes, and copied over the config files to SL, thinking all would be good. I am feeling very stuipd at this point. :-P Thanks again! If you'd like to contribute content, let us know. https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=179076

Failed To Call Wbclistgroups: Wbc_err_domain_not_found

The wins server is also the PDC. Registration is quick, simple and absolutely free. However, conf.d was not synced and that breaks it. Privacy Policy Site Map Support Terms of Use [Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index] Samba Winbind wbinfo -u fails with "Error looking up domain users" To: "Debian

Thank you again. Everything seems to be going smooth until wbinfo -u. Then I get "Error looking up domain users". Wbinfo Could Not Check Secret Then edited my /etc/krb5.conf and changed the hostnames of my kdcs and admin-servers in my domain realm to IP addresses (and note: you could also add an entry in your /etc/hosts

also on my website below i have a how-to writtern for joining a *nix machine to a domain and there is a script that will join it for you. you can look at both of them and see if they help you out. I have post the files that you asked me and you can find them below.I would also like to ask you how it is better to have a Domain Member Server https://lists.samba.org/archive/samba/2012-May/167700.html If i have security=domain only then i need to use winbind?

default_realm = STUDELEC-SA.COM dns_lookup_kdc = true default_ccache_name = KEYRING:persistent:%{uid} [realms] # EXAMPLE.COM = { # kdc = kerberos.example.com # admin_server = kerberos.example.com # } [domain_realm] # .example.com = EXAMPLE.COM # example.com Winbindd Dead But Pid File Exists Please visit this page to clear all LQ-related cookies. I got the following errors: :~# wbinfo -gfailed to call wbcListGroups: WBC_ERR_WINBIND_NOT_AVAILABLEError looking up domain groups :~# wbinfo -uError looking up domain users Sounds like winbind daemon is not running, or paul_mat View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Visit paul_mat's homepage!

Could Not Obtain Winbind Interface Details

Solved Samba Winbind wbinfo -u fails with "Error looking up domain users" Posted on 2005-07-14 Networking 1 Verified Solution 4 Comments 26,521 Views Last Modified: 2013-12-23 Dear Experts... https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1233208 Please check /etc/conf.d/samba; check that daemon_list contains the daemons you need. Failed To Call Wbclistgroups: Wbc_err_domain_not_found Last edited by 0n3 (2014-03-28 05:27:43) Offline #2 2014-03-26 03:29:24 0n3 Member Registered: 2014-03-25 Posts: 6 Re: [SOLVED]winbind ... Failed To Call Wbclistgroups: Wbc_err_winbind_not_available By joining our community you will have the ability to post topics, receive our newsletter, use the advanced search, subscribe to threads and access many other special features.

This video is a short introduction to PRTG, as an initial overview or as a quick start for new PRTG users. http://txtbl.com/failed-to/wbinfo-u-error.html RegisterWhy Register? Are you new to LinuxQuestions.org? samba init.d script was changed and there is no echo when I start|stop|reload it Thanks Associated revisions Revision 6b07fee7 Added by Natanael Copa over 4 years ago Revert "main/samba: sync init.d Start Winbind Service

We should fix the init.d script not to depend on command lines being defined for samba daemons. Thank you schase02 Newbie Posts: 14 3+ Months Ago looks like I got it, I redid my krb5.conf file to show Code: [ Select ] [libdefaults] default_realm = MYDOMAIN.COM [realms] MYDOMAIN.COM Notices Welcome to LinuxQuestions.org, a friendly and active Linux Community. his comment is here Next by Date: mysql 4.1.11 query help required Previous by thread: Bacula on Debian stable Next by thread: mysql 4.1.11 query help required Index(es): Date Thread

Restarting the Windows 2000 ADS (mixed mode) server and/or the Debian Samba server does not help. Failed To Call Wbcgetpwnam: Wbc_err_domain_not_found I wonder if we should just revert that cceeeee0 to the old behaviour. #4 Updated by Natanael Copa over 4 years ago Status changed from New to Resolved % Done changed Find More Posts by paul_mat 01-27-2006, 06:57 AM #5 euro2004 LQ Newbie Registered: Jan 2006 Posts: 6 Original Poster Rep: This is the status of my winbind service, do

paulgdaniel Born Posts: 1 3+ Months Ago I joined this forum just to say YOU ARE A LEGEND.

Is this what I want to see withyour modified test (NT_STATUS_OK)?[***@array22 workarea]$ wbinfo -a 'noone%nopasswd'plaintext password authentication failederror code was NT_STATUS_INVALID_PARAMETER (0xc000000d)Could not authenticate user allan%TthcTws! we dont want that. Any one any idea where to look? Wbinfo -u Returns Nothing Visit the following links: Site Howto | Site FAQ | Sitemap | Register Now If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Conflicts: main/samba/APKBUILD History #1 Updated by Timo Teräs over 4 years ago Adèlphe Rafanambinana wrote: After upgrading samba from 3.5.11 (in Alpine v 2.2) to 3.6.4 (Alpine edge) I noticed the Sorry for the long code. Active Directory shows the unix server's computer account wbinfo -t reports sucess wbinfo -g reports BuiltIn groups only ------------------ smb.conf --------------------------- workgroup = Sample http://txtbl.com/failed-to/wbinfo-error.html Troubleshooting" of "Using Samba", but no solution.

LoginContact Search Members Ozzu Gallery Ozzu RSS Feeds FAQ The team Red Hat Bugzilla – Bug1233208 wbinfo fails: Error looking up domain users Last modified: 2015-06-19 05:39:49 EDT Home | New I had the similar happen, and yet "net ads join -U administrator" showed successful, my linux machine showed up in the active directory listing on the pdc win2k3 server, "wbinfo -t" They moved the samba command line invocations from init.d script to conf.d which is probably not wanted for us. I am trying to get dansguardian to do content filtering for a small network - got SQUID installed and configured, dansguardian installed and configured - which works great.

Error looking up domain users Board footer Jump to Newbie Corner Installation Kernel & Hardware Applications & Desktop Environments Laptop Issues Networking, Server, and Protection Multimedia and Games System Administration Other Article by: Kimberley PRTG Network Monitor lets you monitor your bandwidth usage, so you know who is using up your bandwidth, and what they're using it for. I figurethis keeps things simple.Compile command was:./configure --prefix=/opt/stow/samba-2.2.4 --with-pam \--with-pam_smbpass \--with-winbind --sysconfdir=/etc/samba \--with-piddir=/var/run/samba Allan Peda 2003-12-01 12:35:34 UTC PermalinkRaw Message Oh yes, this is the latest release, version 2.2.4Post by Allan Powered by Redmine © 2006-2016 Jean-Philippe Lang MenuExperts Exchange Browse BackBrowse Topics Open Questions Open Projects Solutions Members Articles Videos Courses Contribute Products BackProducts Gigs Live Courses Vendor Services Groups Careers

Then I decided to install samba - to try and use the Active Directory authentication with groups to give some additional flexability. Status:ClosedPriority:NormalAssignee:Natanael CopaCategory:AportsTarget version:Alpine 2.4.0Start date:04/26/2012Due date:% Done:100% Affected versions: Description Hi there! fi echo [ $RETVAL -eq 0 ] && rm -f /var/lock/subsys/winbind return $RETVAL } restart() { stop start } reload() { export TMPDIR="/var/tmp" gprintf "Checking domain trusts: " killproc winbindd -HUP